Автор
Ева Григорова

Киара от "Ергенът" със смразяваща изповед: Живея втори живот, 3 седмици бях в кома

Киара, която набра популярност с участието си в 3-ти сезон на "Ергенът", е преживяла истински ад. Певицата сама разказа за най-ужасяващия период от живота си дотук в подкаста на "Блиц" - "Не съм такъв човек". Русокосата красавица не успя да сдържи и сълзите си от тежките спомени, които сподели в интервюто.

Ситуацията се развива преди 4 години, когато Киара е била само на 21 г. Разболява се от менингит и изпада в кома за цели 3 седмици.

View post on Instagram
 

"Абсолютно нищо не помня, било е нещо страшно. Когато се събудих, най-странното беше, че почти бях забравила да говоря. До такава степен ми бяха засегнати нервите и мозъкът. Беше ми много трудно. Много съм благодарна, че в момента живея втори живот и затова гледам да го живея пълноценно. Деликатно. Да внимавам. Това беше един от най-тежките ми моменти, защото възстановяването ми беше година и половина", разказва Киара.

View post on Instagram
 

Певицата е откровена, че лекарите са давали минимални шансове тя да оцелее и затова днес цени живота си изключително много. По това време Киара вече е започнала да се занимава с музика и скоро след възстановяването си тя се запознава с Емануела по доста забавен начин:

"Работех в столично заведение и там един неин бивш правеше опити да ме сваля, но в онзи момент тя е имала отношения с него. Беше се ядосала страшно много, чак ми беше писала. Бях учудена, защото нямах какво да направя. В последствие тя разбра, че всичко е измислица и аз не съм с този човек. Дойде в заведението и ми се извини, поговорихме си, тя знаеше, че искам да се занимавам с музика. След 2 седмици дори записахме първото си парче. Така че съм благодарна, че макар и чрез интрига, този човек ни запозна с Емануела."