Автор
Ева Григорова

Емили Блънт откровено за целувките на определени актьори на снимачната площадка: Исках да повърна

В определени моменти да си актьор може да бъде рискована професия. В повечето сцени имате нужда от добра връзка с останалата част от актьорския състав, което в повечето случаи e успешно, но в други е точно обратното. Именно това е било необходимо да преживее Емили Блънт в някои филми, до такава степен, че актрисата не се свени да признае, че това я кара да ѝ се гади, само като си го представя.

Блънт е споделяла сцени с актьори като Мат Деймън, Том Круз, Дуейн Джонсън, Райън Гослинг и Килиън Мърфи. Може би с тях тя не е изпитала това чувство, но актрисата не се притеснява да потвърди, че ѝ се е искало да повърне само от идеята да целуне някои от партньорите си на снимачната площадка.

„Не бих казала, че това е вид крайна омраза, но определено не ми харесаваше“, посочва Блънт. Очевидно Блънт искаше да прояви уважение към колегите си и не даде насоки за нито едно име, въпреки че се изпусна, че е имала химия с хора, с които не ѝ е било приятно да работи.

„Химията е странно нещо. Това е нещо ефирно, което не можете наистина да потиснете и купите или продадете. Сякаш или я има, или я няма... По-лесно е, когато имате естествена връзка с някого“, обяснява Блънт.

Начинът да откриете тази естествена връзка е прост според актрисата от „Опенхаймер“: „Намерете нещо, което харесвате в този човек или нещо, което харесвате в него като герой и след това надграждайте върху това.“

Всички знаем за един актьор в живота на Блънт, с когото тя не е имала подобен проблем и това е Джон Красински. Съпругът на актрисата вече сподели кадър с нея и я режисира в няколко филма, включително „Тихо място“ и продължението му „Тихо място 2“. Това е една от малкото холивудски двойки, които поддържат връзка както пред, така и зад камерите.