Автор
Ева Григорова

Жената на Иво Аръков на косъм от трагедия

Половинката на Иво Аръков изживяла огромен ужас на Великден. Жената, която преди време дари актьора с дете, по чудо се разминала с трагедия, вина за което имат лекарите от болницата в Пазарджик.

По време на празниците красавицата усеща болка. Тя не намалява и затова Великден Габи изкарва на легло. В късните часове на неделния ден обаче болката се засилва и половинката на актьора решава да потърси медицинска помощ в Пазарджик.

„Отидох в спешното. Преди мен имаше двама души. Вратите на отделението обаче не се отварят. Измина час и половина и всичко си е все така“, така започва разказа на Габриела. След дълго висене най-накрая излиза сестра. Тя заявява на чакащите, че лекарите ги наблюдават на камерите и ако има нещо по-сериозно ще дойдат. Любимата на Аръков продължава да чака и в крайна сметка е приета, но по думите ѝ преглед не е имало.

View post on Instagram
 

„Преглеждат ме, силно казано, по-скоро ми се карат. Назначиха ми изследвания, но никой не ми каза къде и как да ги направя. След още час и половина, прекарани в обикаляне на болницата и чакане на изследвания, както и преглед от хирург, се установява, че е нужно да бъда хоспитализирана. Въпросите, които ми се задават от хирурга по време на прегледа, са меко казано, неадекватни“, продължава с разказа си Габи. Една от сестрите ѝ казва да отиде в шокова зала.

„След 30 мин. аз все още чакам. Отивам в кабинета на сестрите, за да напомня за присъствието си. Оказва се, че е пристигнал господин, пратен от полицията за кръвен тест за алкохол. Поради някаква причина, той е с предимство. Сестрите ми казват: „Я отивай и лягай пак. Какво идваш?! Искаш ли да чакаш отвън?““, разказа още тя. След още 20 минути чакане, просто решава да си тръгне.

View post on Instagram
 

„Влизам в кабинета на сестрите с молба да подпиша декларация, че отказвам хоспитализация. Отвръща ми се, крещейки: „Ама вие не виждате ли, че имаме работа?! Ама че сте нахални! Да не сте на сладкарница, вие тука да идвате и да си поръчвате?! Взимайте си изследванията и вън!“ Опитвам се по нормален начин да обясня, че съм тук от 4 часа, напомням, че съм по спешност и не ми е даден нито един медикамент , за да спре болката. Те са на друго мнение. Казват ми да не се обяснявам, да подписвам и да си тръгвам, те не носят отговорност“, завършва разказа си красавицата.

Бойко Кръстанов не ставал за търговец
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Бойко Кръстанов не ставал за търговец

Автор Ева Григорова