Автор
Ева Григорова

Белослава: Влюбена съм до уши

Първо интервю за Белослава, след като бе заловена да шофира под въздействието на алкохол. Пред bTV певицата призна, че в навечерието на своите 50 години изпитва една нова любов – тази към внучката си Яна. Дъщерята на певицата роди момиченце през ноември 2023 година.

„Влюбена съм до уши“, разкри чувствата си към внучето. Тя се грижи всеотдайно за бебето – къпе я, облича я, гушка я непрекъснато. „Не съм подозирала, че мога да изпитам нови емоции“, сподели певицата.

View post on Instagram
 

В интервюто Белослава отново призна, че е направила грешка, като се е качила зад волана под въздействието на алкохол, но се оправда, че вечно бързала и била на педал – да се грижи за бизнеса, музиката, семейството и т.н. „Бях започнала да бързам за репетиции, за участия, за вкъщи – прегорях“.

„Когато полицаят ме спря в нощта на рождения ми ден, той ми направи услуга“, казва Белослава. Тя специално благодари на всичките си приятели, които я подкрепиха, но призна, че е останала сама след скандала: „Благодаря на всички колеги, които ме подкрепиха. Те не го направиха заради постъпката ми, а заради това, което съм аз“.

View post on Instagram
 
Ще спира ли „Като две капки вода“ Маги Халваджиян
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ще спира ли „Като две капки вода“ Маги Халваджиян

Автор Ива Петрова