Автор
Ева Григорова

Богаташи обсипаха Малина с пачки по време на кръшен кючек (ВИДЕО)

Родната ни фолкдива Малина се изяви не къде да е, а в Париж на огромна богата сватба. Многобройната публика видимо се впечатли от нашата звезда и я възнагради щедро със солиден бакшиш, който се видя и на видеото от самото ѝ участие.

Малина със задоволство пренесе в родината ни огромната сума, която успя да изкара само за една вечер на въпросната сватба на богатото семейство.

Кръшната ни звезда ще помни цял живот това участие и със сигурност би желала да има поне веднъж годишно по едно подобно. Тя получи огромно количество пачки са пари, докато танцуваше и пееше. Всеки гост даваше предимно банкноти от по 50 евро, като само за няколко секунди певицата събра огромна пачка от тях, които едва побираше в ръката си.

View post on Instagram
 

Малина доказа на всички колежки, че може да се справи без музикална компания зад гърба си и без да издава нова песен вече над 5 години. Тя е най-каненият изпълнител за частни партита и сватби, от които много често си тръгва с бакшиш, който се равнява на хонорарите на най-големите звезди в попфолка.

Малина се отби в Париж, за да напазарува, ето какво си купи
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Малина се отби в Париж, за да напазарува, ето какво си купи

Автор Ева Григорова