Автор
Ева Григорова

Ето го първия продукт на Меган: Смятате ли, че ще има успех?

Меган Маркъл пусна на пазара първия продукт от новото си бизнес начинание, изпращайки на 50 инфлуенсъри и приятели по буркан сладко от ягоди.

Дизайнерката Трейси Робинс и аржентинската светска дама Делфина Балкие са сред тези, които днес публикуваха изображение на продукта в своите сторита в Инстаграм.

Г-жа Робинс и съпругът ѝ, шефът на Paramount Брайън Робинс, са приятели със семейство Съсекс и ги поканиха на премиерата на филма за Боб Марли в Ямайка през януари.

Двойката също е в приятелски отношения с г-жа Балкие, която е омъжена за приятеля на принц Хари Начо Фигерас, а четиримата бяха видени заедно на благотворителен мач по поло във Флорида миналия петък.

Меган може да е получила вдъхновение от своя тъст крал Чарлз III, който започна да продава продукти като конфитюр от имението Корнуол през 90-те години.

Принц Уилям пое имението след смъртта на кралица Елизабет II през 2022 г., а към момента био сладкото от ягоди от Корнуол се продава в Waitrose за £2,80 за буркан, а продажбите от всички продукти от гамата спомогнаха за набирането на 30 милиона паунда за Благотворителния фонд на принца на Уелс.

Г-жа Робинс показва сладкото в ръката си и написа към своето стори: „AmericanRivieraOrchard Закуската, обядът и вечерята току-що станаха малко по-сладки.“ Показвайки го в кошница с лимони, г-жа Робинс добави: „Благодарим ти за вкусната кошница! Наистина обичам това сладко, така че не съм сигурна дали ще го споделям с някого. Благодаря ти, М!"

Г-жа Балкие публикува подобна снимка в своите сторита, казвайки: „Сладкото от ягоди ме прави щастлива. И аз обичам твоето сладко."

Феновете на Меган останаха изключително развълнувани от пускането на пазара на новия продукт, като една от тях написа в Х: „Не ям толкова много сладко, но за теб, Мег, купувам малко. Всъщност съпругът и децата ще ги изядат от мое име."